16 augusti 2020
15:00

Ulfshyttans IF A

Referat: Bullermyrens IK U - Ulfshyttans IF A

En match vi borde ha fått med oss minst en poäng ifrån. Vi får inte till vårt eget spel på hela matchen egentligen, men är stabila i vår defensiv och giftiga i omställningar under första halvlek. Tyvärr släpper vi in ett mål på kontring bara någon minut före paus, vilket gör att Ulfshyttan får vittring när vi kunde ha haft en tvåmålsledning med oss in till halvtid.

I den andra halvleken får Ulfshyttan mer att säga till om, men det känns ändå som att vi har kontroll. De får till slut göra hela tre mål på eller i anslutning till fasta situationer. Vi släpper till fyra klara lägen under matchen på att vi inte är på rätt plats och gör klart jobbet i samband med fasta situationer. Två gör de mål på, en går klockrent i stolpen och på ett läge gör Hamid en jätteräddning. Det är för dåligt av oss och något vi måste jobba på att förbättra under kommande träningar. Vi kvitterar till 3-3, men i anfallet efter får Ulfshyttan en frispark som de sätter i mål och därefter klarar vi inte av att resa oss igen.

Sett till hela matchen kan man säga att vi skulle ha gjort fler mål på våra chanser, men det är för svagt att släppa in 4 mål mot ett lag som Ulfshyttan. Och det är svårt att vinna fotbollsmatcher när det läcker så pass mycket bakåt.